Ishrana i nutricionizam - do vitke linije

U Body & Skin Concept centru kreiramo individualni program ishrane koji je prilagođen potrebama svakog pojedinca .Shvatamo da je svaki čovek jedinka za sebe i da svako ima različite potrebe, ciljeve i nivoe motivacije. Bez obzira u kojoj ste fazi spemnosti, mi smo tu da pojedinačno procenimo vaše potrebe i dugoročne ciljeve.  U mogućnosti smo da vam izradimo vaš individualni plan ishrane sa nutritivnim smernicama ili u kombinaciji sa protokolom za oblikovanje tela koji će vam pomoći da prirodno i sigurno postignete željene rezultate.

Zdrava kontrola težine uključuje više od gledanja onoga šta jedete. Drugim rečima, hrana je samo deo čitave jednačine. Stalna kontrola težine uključuje:

  • Postizanje dobrih navika u ishrani
  • Praćenje i povećanje potrošnje kalorija
  • Povećanje fizičke aktivnosti

Body & Skin Concept vam nudi pravilno i nadgledano redukovanje težine. Ne retko se dešava da osobe nemaju problem sa gubitkom kilograma, ali imaju problem da smanje procenat masti u organizmu kao i sa smanjenjem lokalizovanih masnih naslaga.

Naši programi su dizajnirani tako da izgubite i potpuno eliminišete suvišne masnoće uz održanje mišićne mase. Pored toga što eliminišete rizik od raznih bolesti i ispravljate funkcionalnu neravnotežu za rezultat dobijate da se osećate sjajno u svom telu i najvažnije vraćate zdravlje i slobodu.

Ishranom do vitke linije