Anti age tretmani lica

Poseta plastičnom hirurgu nije jedini način da poboljšate izgled kože ili vratite godine unazad. Ukoliko redovno negujete svoje lice, proces starenja se može značajno usporiti, smanjiti vidljivost bora i poboljšati tonus kože uz pomoć neinvanzivnih tretmana. Ono što je bitno da ne postoji tretman lica koji potpuno može da podigne kožu lica i izbriše bore i da ni jedan nehiruški tretman ne može da vam da iste rezultate kao kod podizanja lica i uklanjanja bora operativnom metodom. Da do ovakvih stvari ne bi dolazilo, bitna je prevencija. Posle ovakvaih tretmana izgledaćete svežije, dubina bora će se smanjiti a tonus kože biće poboljšan. Ovi tretmani su namenjeni osobama između 30 i 50 godina života sa relativno dobrom strukturom kože.

U okviru anti-age procedura koristi se više vrsta tretmana, u zavisnosti od problema koji se tretira i stanja kože. Ovi tretmani nisu za svakog isti, niti su tretmani u seriji identični. Mi smo tu da zajedno sa vama izaberemo tretman koji će pomoći izgledu vaše kože i sa kojim ćete dostići željene rezultate.

Od anti-age procedura koje se mogu primenjivati je mezoterapija bez upotrebe igala, voćne kiseline ( AHA ), mikrodermoabrazija, radiotalasni lifting, plazma pen, dermapen i slično.

 

Anti age tretmani lica