VITAMIN C - NEGA KOŽE

Ubrzan način života ostavlja sve manje vremena za brigu oko kože, a iscrpljenost se prvo primeti na licu - koža gubi elastičnost, te se pojavljuju bore. U borbi protiv opuštenih crta lica, tena bez sjaja i smanjenja tonusa i punoće kože, poput melema će delovati vitamin C - nužan za pravilno funkcionisanje organizma.

Vitamin C u koži ima antioksidativno dejstvo i neutrališe slobodne radikale koji nastaju delovanjem štetnih uticaja spoljnih faktora kao što su vetar, zagadjen vazduh, UV zračenje...

Osim što se u njemu krije tajna blistave kože, sjajno je oruđe u borbi protiv hiperpigmentacija ( fleka ) na koži. Za samo sat vremena, koliko traje tretman lica, učinićete mnogo za vašu kožu.

Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana, a mogu se raditi i u seriji od 3 do 6 tretmana, kada se postižu i najbolji efekti. Zbog svog hidrirajućeg dejstva, tretmanom se revitalizuje umorna koža i sprečava se nastanak novih bora. Vitamin C stvara svojevrsnu barijeru, a svakodnevna upotreba vitamina C u dnevnoj nezi, učiniće koži da izgleda mlađe, zdravije i svežije. 

 

viramin c i nega koše