Tretman Tela Vacuslim 48

Vacuslim 48 je inovativni tretman za mršavljenje, zatezanje kože, čišćenje i eliminaciju celulita.

Ključ uspešne eliminacije masnih naslaga, celulita i efekta pomorandžine kore je u originalnom Vacuslim 48 konceptu koji se zasniva na kombinaciji preparata nove generacije sa smart warming i slimming efektom i Vacuslim 48 vrećicom.

Vacuslim 48 vrećica omogućava da unutar zatvorene sredine nastane vakum koji omogućuje stvaranje karboksi efekta koji potom dovodi do povećanog dotoka kiseonika u ćelije i ubrzane cirkulacije što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz Vacuslim 48 preparata.

Vacuslim 48  je tretman za mršavljenje i otklanjanje celulita, koji omogućava trenutno vidljivo smanjenje obima, a njegovi rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Proces tretmana je jednostavan i može se ponavljati iznova, bez neželjenih efekata. Bezbolan je, potpuno prirodan, sa relaksirajućim efektom.

Tretman se izvodi tako što se prethodno pregleda stanje kože i tkiva, a zatim merenjem težine i obima.

Prvo se na delove tela koje ćemo tretirati nanosi serum koji greje i na taj način poboljšava cirkulaciju. Nakon toga na tretirana mesta nanosimo drugi serum, koji hladi i pospešuje metabolizam masti i eliminaciju viška vode.

Kada smo naneli serume, navlači se Vacuslim kesa i napravi vakum. Nakon 30 minuta u vakum vreći, kesa se skida i sledeci korak je ručna masaža sa specijalnim Vacuslim 48 uljem.

Nakon tretmana javlja se osecaj olakšanja i lakoće u tretiranom području.

Tretmani se izvode 2-3 puta nedeljno u seriji od 10 do 15 tretmana.