Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je aparaturna, potpuno bezbolna metoda za liftig i zatezanje lica i tela. Radio frekvencija je danas najnapredniji sistem za postizanje odličnih rezultata i smanjenje nepravilnosti koji utiču na površinski deo kože kao što su bore, znaci starenja, opuštena koža i neravnine uzrokovane celulitom.

Radiotalasnim liftingom se zagreva srednji sloj kože u kojem se nalaze kolagen i elastin, elastična vlakna koja daju čvrstinu koži.

Na takvo zagrevanje koža reaguje pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana. Kao rezultat se stvara efekat zatezanja koji je posledica reakcije kolagena u vidu učvršćivanja i postizanja jedrine.

Prilikom tretmana klijen oseća blagu toplotu na koži. Tretman traje od 40 do 60 minuta u zavisnosti od tretirane regije.

                                       radiotalasni lifting lica                radiotalasni lifting

                                                                          radiotalasni lifting tela

Neželjeni efekti ne postoje, budući da radiotalasi izazivaju prirodan proces podmlađivanja kože,odnosno stimulišu i ubrzavaju metabolizam ćelije i podstiču kožu da sama stvara elastin i kolagen koji koži vraća mladalački i svež izgled.

Tretman RF FACE BODY je namenjen za lice i telo i uključuje bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, fine bore čela i lica, opuštene obraze, podbradak, dekolte, grudi, ruke, stomak, gluteus i butine.

Kontraindikacije

Maligna oboljenja

Epilepsija

Upalna stanja kože (npr. Herpes),

Trudnoća

Pacemaker

Metalni implanti

Radiotalasni lifting je idealan za one koji žele da zategnu i učvrste kožu lica i vrata, a da to učine na jedan maksimalno komforan način.