Tretman tela velashape

VelaShape je trenutno najpriznatiji i najpopularniji neinvanzivni tretman za oblikovanja tela, skidanje masnih naslaga, celulita i zatezanje kože. U pitanju je tretman sa dokazanim efektom u tretiranju celulita, kako površinskog tako i u dubljim slojevima.

Za razliku od drugih tretmana koji koriste jedan modelitet u borbi protiv celulita, masnih naslaga i opuštene kože, VelaShape koristi kombinaciju tri programa:

* Infracrveno svetlo - zagrevanjem kože dolazi do pokretanja metabolizma ćelija i poboljšane cirkulacije

* Bipolarnu radiofrekventnu energiju (RF) - dovodi do topljenja masnih naslaga, jer zagreva tkivo do 42 stepena što uzrokuje deljenje masnih ćelija, njihivo pražnjenje a u isto vreme utiče na proizvodnju kolagena i elastina pa je dobar izbor kod tretmana za zatezanje kože.

* Vakum - posebno dizajnirani valjci u kombinaciji sa negativnim pritiskom omogućavaju dubinsko i kontrolisano zagrevanje kože RF energijom i masažu koja će stimulisati limfotok i eliminisati štetne materije iz našeg organizma, kao i podsticanje rada fibroblasta da stvore novi kolagen i elastin.

Delovi tela koji se mogu tretirati su butine, gluteus, stomak, nadlaktice, podbradak i lice.

Sam tretman može trajati od 20 do 30 minuta iako moze trajati i duže u zavisnosti od oblasti koje se tretiraju. U toku samog tretmana klijet oseća nežno usisavanje kože uz pomoć vakuma i blagu masažu uz istovremeno blago grejanje kože ( delovanje infracrveng svetla i RF energije ). Tretman je bezbolan i jako prijatan.

Vecina ljudi primeti rezultate posle par nedelja od završene serije trertmana, mada se prvi rezultati vide već nakon par odrađenih tretmana. Posle odradjene serije tretmana preporučuje se održavanje na svakih tri meseca, uz naravno pravilnu ishranu i fizičku aktivnost.

Tretmani VelaShape aparatom su pogodni za:

* Uklanjanje celulita

* Smanjenje obima

* Poboljšanje lokalnog krvotoka

* Poboljšanje limfnog protoka

* Oblikovanje tela

* Učvršćivanje i zatezanje kože

* Smanjenje bolova u mišićima