MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je jedan od načina borbe protiv nesavršenosti na koži i starenja. Pomoću visokokvalitetnih proizvoda za negu kože koji prodiru duboko, omogućujemo joj da proizvodi kolagen i pomažemo da vratite svoj mladenački izgled.

Mikrodermoabrazija predstavlja piling kože dijamantskim kristalima. U isto vreme se sondom vrši vakum masaža što doprinosi boljem čisćenju kože lica ali i poboljšava cirkulacija i limfna drenaža. Blagim i kontrolisanim uklanjanjem povšinskog sloja koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje teksture kože.

Koristeći dijamantni vrh, dolazi do eksfolijacije koja poboljšava teksturu kože i čini je glatkom i baršunastom.

Osim za lice, kojem je prvenstveno namenjena, njena primena je puno šira. Ono što je manje poznato jeste da se mikrodermoabrazija može koristiti i za vrat, ruke, nadlanice, gluteus, bokove i noge.

Takodje, često je primenjiva i kod redukcije strija jer su one formirane u dermisu, za razliku od ostalih nesavršenosti koje se stvaraju u epidermisu.

Ovaj tretman može da se radi kao samostalna procedura ili uz klasičan, anti-age ili polutretman lica. Broj tretmana zavisi od tipa i stanja kože, a efekat je vidiljiv već posle prvog tretmana. Na koži se pojavljuje blago crvenilo usled poboljšanja cirkulacije, ten se izjednačava, a koža je glatka. Optimalan broj tretmana je od 4 do 6. Procedura je bezbolna i kao zaseban tretman traje oko
30 minuta.

Mikrodermoabrazija može biti sjajna uvertira za unos aktivnih supstanci jer uklanja površinski izumrli sloj mrtvih ćelija koje sprečavaju prodor korisnih materija u kožu.

Područje delovanja:

- Povećane pore i crvenilo
- Ožiljci od akni
- Nečista i masna koža
- Mitiseri i bubuljice
- Hiperpigmentacije
- Koža koja je oštećena delovanjem sunca
- Fine linije i bore
- Beživotan ten i koža bez sjaja
- Neujednačen ten