Anti age tretmani lica

Poseta plastičnom hirurgu nije jedini način da poboljšate izgled kože ili vratite godine unazad.  Ukoliko redovno negujete svoje lice, proces starenja se može značajno usporiti , smanjiti vidljivost bora i poboljšati tonus kože uz pomoć neinvanzivnih tretmana. Ono što je bitno da ne postoji tretman lica  koji  potpuno može da podigne kožu lica i izbriše bore i da ni jedan nehiruški tretman ne može da vam da iste rezultate kao kod podizanja lica i uklanajane bora operativnom metodom. Da do ovakvih stvari ne bi dolazili, bitna je prevencija. Posle ovakvaih tretmana izgledaćete svežije, dubina bora će se smanjiti a tonus kože biće poboljšan. Ovi tretmani su namenjeni osobama između 30 i 50 godina života sa relativno dobrom strukturom kože.

U okviru anti-age procedura koristi se više vrsta tretmana, u zavisnosti od problema koji se tretira i stanja kože. Ovi tretmani nisu za svakog isti niti su tretmani u seriji identični. Mi smo tu da zajedno sa vama izaberemo tretman koji će pomoći izgledu vaše kože i dostići željene rezultate.

Od anti-age procedura koji se mogu primenjivati je mezoterapija bez upotrebe igala, voćne kiseline ( AHA ), mikrodermoabrazija, radiotalasni lifting, plazma pen, dermapen i slično.

 

Anti age tretmani lica